Visie


Een tuin om in te leven

Een tuin om in te leven.
Dat is een plek in het groen waar je even tot rust komt en waar je echt thuis bent. Het is een verlengstuk van je woning, een plaats om in verbinding te staan met jezelf of je gezinsleden, familie en vrienden. Het is een plek waar je kunt ontspannen en genieten.

Als tuinarchitect richt ik me op het creëren van een buitenruimte die perfect past bij je persoonlijke levensstijl en waarbij jouw tevredenheid voorop staat. Dit weerspiegelt zich in alle stappen van het ontwerpproces en de uiteindelijke realisatie van het project.
Met een gestructureerd kennismakingsgesprek als basis, brengen we samen je verlangens en noden in kaart. Dit vormt de inspiratie voor een op maat gemaakt concept dat stapsgewijs wordt uitgewerkt tot een uitvoerinsdossier (zie hiervoor ook mijn werkwijze). Jouw wensen staan centraal en daar voeg ik mijn specifieke visie als tuinarchitect aan toe. Zo ontstaat een echt uniek tuinproject.

Mijn hart ligt bij het vormgeven van tuinen met organische en speelse vormen die betekenis hebben en een leidraad vormen. De naadloze overgang tussen verhardingen en beplantingen, natuurlijke elementen en een plek om tot rust te komen typeren mijn ontwerpen.

Een nauwe samenwerking met jou als opdrachtgever is voor mij essentieel. Daarom kies ik er bewust voor om elk aspect van het ontwerpproces zelf te doorlopen. Op die manier kan ik een ontwerp maken dat perfect bij je past. Door een oprechte connectie te leggen, realiseren we een tuin waar je gelukkig van wordt, en kunnen we stapsgewijs tot een totaalconcept komen om dat doel te verwezenlijken. Zo krijg je een hele persoonlijke benadering en creëren we samen … een tuin om in te leven!